söndag 30 september 2012

Jag vet, jag vet..

Jaaaa, jag suger på att uppdatera min blogg.. Tänkte faktiskt göra det igår men då var jag hos Abbie och av någon anledning kunde jag inte logga in. Orkar inte ens förklara, men jobbigt var det i alla fall!

Huuur som helst, så åkte jag till Abbie direkt efter skolan igår! Vi sjöng och spelade gitarr och piano, fixade hååår och smink och gjorde massa kul, och sen sov jag där. :D Jätteroligt var det verkligen!

Visst är vi gulliga ? ;) Det här är bara en av ca 100 bilder som vi har tagit på bussen hittills haha... Vi sitter alltid tillsammans på bussen, blir ju mycket roligare om man har någon att prata med! Alla andra sitter ensamma och tjurar, men inte vi inte haha (y) 

Idag fick jag förresten prata och se min lillebrors ansikte för första gången på 7 veckor! Herreeeee vad jag saknar honom! Så himla söt <3 

Idag åkte vi även och firade Grandpa som fyllde 69 år och 12 månader! Det var viktigt att han INTE fyllde 70 år haha. :D Det var i alla fall mysigt, älskar när man samlas hela släkten och det spöregnar ute som det gjorde idag, underbart! 

Nu måste jag sova, måste upp ganska tidigt imorgon för jag ska jag prata med Becko, saknar den korven <3 Ha det så bra folket så hörs vi snart! Ska försöka bättra mig med bloggandet, lovar <3 Puss!

2 kommentarer:

  1. MEN FYFAN VILKEN SÖT BILD DÅ, sjukt fina tjejer! Hälsa abbie att din svenska lilla kompis älskar hennes ögonbryn ahaha ;)<3

    SvaraRadera
  2. Det är ju så skoj när det kommer nya inlägg, så du kan väl försöka lite oftare? :-)

    SvaraRadera